TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 01. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Jirina55

Původní Sebekoučink

92 %
0 kg 6 kg

Již zhubnuto: 5.5 kg

Získané body

Tento měsíc: 63
Celkem: 53654
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133217.93 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Jirina55

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

ŠLÁPOTY 2018 - bilance

01. 12. 2018

Na dnešním setkání se mluvilo i o ŠLÁPOTÁCH a tak jsem trochu zabilancovala a tohle mi z toho vyšlo:

1. Polabskou stezkou - tu vastně vyprovokovala MACATICE, bylo to v Praze na Hájích a v Poděbradech rande na slepo a tou třetí byla NEVZDÁVATSE. Procházka ve třech předjarním lužním lesem se povedla.

2. Hradčany - skalní město u České Lípy a první máj. Krásná procházka skalnám městem, tentokrát v pěti. Stáňa přizvala rodinu. Zmrzlinárna v Ralsku  i Průrva Ploučnice se líbily.

3.Biopark Štít Klamoš u Chlumce nad Cidlinou - velké kočky a jedno malé kotě pumy a krásní koně v Kladrubech nad Labem. Jeli jsme ve dvou autech, bylo nás šest a byl krásný čevnový den. Ke zvířatům jsme přidali i zámek

4. Stvořidla  a na cestu nám zaspívala Sázava .Své kroky spojily holky z Prahy a z Vysočiny - Jiřinky a Eva a její kamarádky. Bylo nás sedm statečných a psal se červenec 2018.

5. Srpen , MOhelnice nad Moravou a já a SANYZ a Digísek. Tři lidičky a tři psi. Krásně jsme si rozuměli

6. A srpen ještě jednou. Praha vlídná a laskavá a ŠLÁPOTY na Hlavní nádraží se sjely z míst napříč republikou. A vlídné a laskavé bylo i naše setkání. I v devíti jsme dokázaly být všechny spolu. Nikdo nebyl sám

7. Září - lom ČSA - uhelné safari. Bylo nás pět a uhelné safari byl silný zážitek. Vypravíme se tam ještě jednou a pojedeme do lomu Vršany

8. Devět skal. V Křižákkách už jsme byli hodně vidět. Byl to takový rodinný výlet. A rodina to byla úctyhodná - 19 dvounožců a jeden čtyřnožec, to už něco vydá.A opět lidičky na příč republikou. Měla jsem z tak velké skupiny trochu obavy. Ale byli jste skvělí. Každý se bavil s každým, každý s každým našel kousek společné cesty. Nádhera. Ano Digi nedělal rozdíly

8. Františkánská zahrada ve třech. Nádhera. Člověk se s přáteli nerad loučí

9. Rautis v Poniklé - to byl listopad. Připomenutí vánoc. Letošní poslední ŠLÁPOTY byly ve stejném složení jako ty v Hradčanech, tedy v pěti

Vysočina měla ještě dva výlety, údolím Doubravky a Hulice. A protože patříme k sobě a přátelé se dovedou druhému omluvit - kamarádky promiňte.

A budu počítat: Devět skvělých setkání, kterých se zúčastnilo 52 lidiček. Dost jich přišlo znovu, protože na ŠLÁPOTÁCH našli přátele. A já si vážím toho, že jsem součástí téhle skvělé  party. Osamělý poutní nebyl sám. A moje přání do roku 2019? Peěstujme na společných setkáních květ přátelství. Je to jeden z nejsilnějších citů, který je nám, lidem dán. Děkuju všem za ten dar a nejen těm, co znám osobně ale i těm, kteří se možná přidají příště a když ne, patří ke stejné komunitě a jsou s námi alespoň na těhto stánkách.

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

03. 12. 2018 05:04
Děkuju všem za milá slova ale znovu připomínám. Bez Vás by ŠLÁPOTY nebyly ŠLÁPOTAMI. Ostatně jak napsala Hanka. Jsou o tom můžeš, máš možnost a je na tobě, co s tím uděláš. Třeba bys něco takového ráda zkusila ale nevíš jak na to. Tak pojďme. Já sama se moc těším na ŠLÁPOTY 2019. Na staré přátele i nové tváře. Vybavila jsem si jednu písničku ...zase se sejdem. Za sedm let, snad příští tejden. Budeme šlapat, budem povídat. Tak pojďte s námi, bude nám hej. (Omlouvám se autorovi za úpravu textu)
03. 12. 2018 01:39
sifaka: ezky jsi ten postřeh napsala :-)

A Jiřinka těmi nápady jen srší a má elán je realizovat :-)
Ta to je moc prima, bez ní by Šlápoty opravdu nebyly!
02. 12. 2018 21:11
Jiři, taky přicházím s poděkováním, že můžu být součástí té bezva party u jejííž(Macku kdyžtak mně oprav:-))...kolébky jsi stála:-)
V tomhle mi připomínáš zakladatelku STOBu Ivu Málkovou, která taky nenutí, nepoučuje, nenapomíná...jen prostě předkládá nápady, návrhy možnosti a ostatní se můžou zapojit.Mi to připadá ohromně osvobozující v době"musíš a nesmíš".
Budu se těšit na další šlápotí výlet a až rozmrznu, pokusím se zúčastnit...zatím budu louskat Macka reportáže:-)
02. 12. 2018 17:06
Jâ byla jen na dvou výletech...ale díky holky...ta to že prostě jste...mâm vás všechny moc ráda:-)
02. 12. 2018 16:18
Je krásné: že se daly dohromady dvě skupiny
Je krásné, že se scházejí přátelští lidé a že se na akce těší a vracejí se
Je krásné, že spolu dokážeme prožít skvělý den
Je krásné, že je to společné dílo nás všech. Ode mne většinou vzejde jen nápad a to ostatní je dílem třeba jahůdky, Macatice, Lemura, prostě toho, kdo přijde
02. 12. 2018 12:10
Ta setkání jsou prostě moc fajn :-) ... Už se těším na další setkávání v příštím roce a Tobě patří veliký dík za to, že Šlápoty jsou!
02. 12. 2018 05:17
Krásné putování a setkávání. Už se těším na další setkání s dalšími úžasnými poutníky v roce 2019. Jiřinko tobě patří velikánské poděkování, že pro nás výlety vymýšlíš a organizuješ :-)!
02. 12. 2018 00:05
Je to úžasné, takhle se setkávat naživo. A já ještě dodám, že první setkání Stobaček na Vysočině bylo na Křemešníku, druhé na Sázavu s výletem na Český Štemberk a další byla Lipnice nad Sázavou, nebo obráceně, už ani nevím. Všude bylo fajnově.
01. 12. 2018 21:20
Omlouvám se Vysočině. Připíšu cestu údolím Doubravky a Hulice
01. 12. 2018 21:09
jestli si dobře vzpomínám tak za Vysočinu přidávám ještě cestu údolím Doubravky a Hulice a Zruč nad Sázavou
01. 12. 2018 20:22
Už se těším, budu věřit, že mi cestu za Betlémy nic nezkomplikuje :-).

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři